Totem Shelf

by Redesign Studio for GIR

Totem Shelf

Totem Shelf

Design of the shelf originates from the logic of packing construction elements by the smaller-into-bigger principle. This approach results in tilting the lateral sides and gradual shortening of the storage space. Assembling the shelf module upwards creates a harmonious stepped structure which has a suitable shape to be positioned by the wall or freely in space.

  • Dimensions

Redesign studio consists of Neven and Sanja Kovačić whose broad spectrum of interdisciplinary projects varies from recycling cardboard shelves to the sophisticated equipment for knee joints rehabilitation. The studio is concentrated on the product design and it is especially interested in natural aesthetics and logic and sustainable design. Last few years they are focusing on designing furniture which they develop in collaboration with prestigious regional manufacturers.